Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Εταιρικό Προφίλ

Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΟΕ δραστηριοποιείται για πάνω από 35 χρόνια στον χώρο της παράγωγης μαγειρικών σκευών. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Κιλκίς, είναι μια από τις ελάχιστες παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα και έχει σημαντικό μερίδιο αγοράς καθώς και αρκετές εξαγωγές .

Η  πολυετή παρουσία στον χώρο σε συνδυασμό με τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, και τις κορυφαίας  ποιότητας πρώτες ύλες, έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή άριστης ποιότητας μαγειρικών σκευών.

Η εταιρία παράγει πλήρη γκάμα μαγειρικών σκευών. Μια σειρά για ηλεκτρικές κουζίνες με ενισχυμένο μέταλλο που εγγυάται την άριστη επαφή με το μάτι τις κουζίνας και οικονομία στο ρεύμα. Μια σειρά για κουζίνες υγραερίου η οποία προσφέρει οικονομία στο αέριο. Μια σειρά φούρνου σε ένα μεγαλο εύρος από διάμετρο 16 μέχρι και 50. Τέλος στη σειρά αλουμινίου η εταιρία διαθέτει όλη την γκάμα του φούρνου με επιπλέον ταψιά ζαχαροπλαστικής (μιας χρήσεως) που χρησιμοποιούνται για από τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής καθως και κολλητα ταψια.